Marketinguitdaging en doel

De Ondernemer wil met het platform www.deondernemer.nl ondernemers écht helpen succesvol te ondernemen door de juiste gepersonaliseerde aandacht en relevante content te bieden. Op die manier wil De Ondernemer samen met die ondernemer een effectieve duurzame relatie opbouwen, waardoor corporates niet om De Ondernemer heen kunnen als ze die ondernemers willen bereiken.

Casestrategie

Met ‘De Ondernemer’ is een cross-mediaal platform in de markt gezet, waarmee lezers, partners en adverteerders unieke meerwaarde en relevantie wordt geboden. De strategie is gebaseerd op het genereren van nieuwe verdienmodellen door het opbouwen van specifieke klantprofielen op basis van (klik)gedrag. Hierdoor ontvangen de lezers van ‘De Ondernemer’ nieuwsitems, blogs en uitnodigingen voor events die aansluiten bij hun achtergrond en interesses’, oftewel content op maat. Alle content is bovendien 24/7 toegankelijk via het online platform, diverse social media kanalen en natuurlijk de krant. Ondernemers worden voortdurend getriggerd om relevante content te consumeren en te blijven consumeren via De Ondernemer wat hen helpt in hun ontwikkeling als ondernemer.

Oplossing en resultaat

In minder dan drie maanden tijd heeft Inextenzo in nauwe samenwerking met De Ondernemer een cross-mediaal platform opgebouwd voor ondernemers. Dit platform bestaat uit een krant, een online platform, een nieuwsbrief, diverse social media groepen en events. Bezoek de website van De Ondernemer voor meer informatie over dit unieke platform: www.deondernemer.nl.
Door het platform, de statistieken en de beweging in de markt voortdurend te monitoren werken we nog steeds iedere dag samen met De Persgroep aan optimalisatie van het platform.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over:

  • Het opbouwen van klantprofielen,
  • Het inzetten van klantdata voor het realiseren van een hogere conversie,
  • Het opzetten van een cross mediale en verbindende community, of
  • Het realiseren van merkvoorkeur
Ja, vertel me meer