Inextenzo werkt voor een grote diversiteit aan bedrijven. Zo zijn we onder andere werkzaam in de healthcare, finance, maakindustrie, automotive en semi-overheid industrieën. Enkele voorbeelden kun je hieronder terug vinden.

Klanten werven

Koud werven kennen we allemaal, zoals de welbekende SEO en SEA technieken en campagnes. Warm werven is het realiseren van leads (relevante traffic) vanuit de beschikbare warme relaties of partnerships. Een sterk merk en logische doelgroepen maakt warm werven nog succesvoller! Zet jouw organisatie deze warme aanpak al in?

Bekijk meer cases Klanten werven >

Klanten activeren

Trouwe klanten voelen vaak niet dat zij klant zijn. Waardering betekent merkbetrokkenheid en activatie maar ook cross- en upsell. Met als ultieme doel het creëren van ambassadeurs. Weten hoe we andere bedrijven hiermee geholpen hebben? Bekijk de cases!

Bekijk meer cases Klanten activeren >

Klanten behouden

Klantbehoud oftewel retentie steeds vaker op de marketingagenda. Uitstroom valt steeds beter te voorspellen en inspelen hierop wordt steeds makkelijker met behulp van de nieuwste marketing- en IT-technieken. Kun jij het einde van de klantlevenscyclus voor jouw klanten al voorspellen en hen een nieuw leven geven?

Bekijk meer cases Klanten behouden >