Cases

Inextenzo werkt voor een grote diversiteit aan bedrijven. Zo zijn we onder andere werkzaam in de healthcare, finance, maakindustrie, automotive en semi-overheid industrieën. Enkele voorbeelden kun je hieronder terug vinden.

Activeren

Trouwe klanten voelen vaak niet dat zij klant zijn. Waardering betekent merkbetrokkenheid en activatie maar ook cross- en upsell. Met als ultieme doel het creëren van ambassadeurs. Weten hoe we andere bedrijven hiermee geholpen hebben? Bekijk de cases!

Bekijk meer cases Activeren >

Ambassadeurs

Iemand die vanuit intrinsieke motivatie jouw organisatie van harte aanbeveelt is nog steeds de sterkste en meeste effectieve vorm van reclame. Ambassadeurs zijn klanten maar ook je eigen medewerkers! Dit vraagt om ambassadeursactivatie in iedere fase van de Customer Life Cycle. Jouw organisatie wordt toch ook al aanbevolen door enthousiaste ambassadeurs?

Bekijk meer cases Ambassadeurs >

Behouden

Klantbehoud oftewel retentie steeds vaker op de marketingagenda. Uitstroom valt steeds beter te voorspellen en inspelen hierop wordt steeds makkelijker met behulp van de nieuwste marketing- en IT-technieken. Kun jij het einde van de klantlevenscyclus voor jouw klanten al voorspellen en hen een nieuw leven geven?

Bekijk meer cases Behouden >

Onboarden

Waarom veel investeren in werven als er geen opvolging is? Het inrichten en optimaliseren van de salesfunnel betekent een hogere leadconversie en dus meer nieuwe klanten. Is onboarding al onderdeel van jouw salesproces?

Bekijk meer cases Onboarden >

Warm werven

Koud werven kennen we allemaal, zoals de welbekende SEO en SEA technieken en campagnes. Warm werven is het realiseren van leads (relevante traffic) vanuit de beschikbare warme relaties of partnerships. Een sterk merk en logische doelgroepen maakt warm werven nog succesvoller! Zet jouw organisatie deze warme aanpak al in?

Bekijk meer cases Warm werven >

Welkom

Dit wordt vaak vergeten! Benut het ‘good feeling moment’ en richt een welkom in wat voelt als warme deken om de gemaakte goede keuze te bevestigen. Tevens een mooi moment voor een stukje profielverrijking en inzet van je nieuwe klanten als ambassadeurs! Ervaren jouw klanten een warm welkom?

Bekijk meer cases Welkom >
cases-partner-in-contactstrategie-inextenzo