Even voorstellen…

Cees van Mook

Mijn naam is Cees en ik ben sinds februari werkzaam als Junior Online Marketeer bij Inextenzo. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en ik sta elke zondag als linksbuiten op het voetbalveld van SV De Lutte. Daarnaast studeer ik commerciële economie, waarbij ik heb gekozen voor de studierichting online marketing.

Binnen Inextenzo houd ik mij voornamelijk bezig met de online marketing. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit zoekmachine-optimalisatie, het opzetten van online advertenties en het visualiseren van data met de inzet van dashboards. Dit sluit erg goed aan bij mijn opleiding aan het Saxion.

Het voordeel van online marketing is dat alles valt te meten. Dit is juist datgene wat ik leuk vind. Je kunt precies zien hoe verkeer op je website komt, of dit nou van Google, een advertentie of van sociale media afkomstig is. Op basis van deze informatie kun je alles aanpassen en optimaliseren om een zo goed mogelijke website neer te zetten en mooie online resultaten te behalen.

Naast mijn online marketing werkzaamheden houd ik mij ook bezig met de grafische vormgeving. Zo ontwerp ik infographics, customer insights en ondersteun ik bij de ontwikkeling van customer journeys. Wat mij direct opviel aan Inextenzo is dat je vanaf het begin veel wordt betrokken bij lopende projecten en nieuwe opdrachten. Hier leer ik ontzettend veel van en daarnaast doe ik op deze manier relevante werkervaring op.

Mijn eerste paar maanden zijn erg goed bevallen en ik kijk er naar uit om na mijn stageperiode in de zomerperiode en naast mijn studie werkzaam te blijven bij Inextenzo. Uiteraard hoop ik mijn opleiding goed af te sluiten zodat ik mijn opgedane online marketing kennis volledig kan toepassen in de praktijk.

Ook stage lopen of afstuderen bij Inextenzo?

Vanaf september zijn we weer op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiaires en afstudeerders. Wil je meer weten of direct solliciteren? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar Gerard Kocks via g.kocks@inextenzo.com of bel naar 0541 531 900.

 

even-voorstellen-partner-in-contactstrategie-inextenzo