Rachel Emsbroek

Mijn naam is Rachel Emsbroek en ik ben sinds februari onderdeel van het team als Relatiemarketeer bij Inextenzo. Naast mijn werk bij Inextenzo besteed ik heel wat vrije uurtjes aan mijn sport, handbal. Dit doe ik in Deurningen bij DSVD. Omdat wij uitkomen in de Eredivisie trainen we gemiddeld negen uur per week en spelen we wedstrijden door heel het land.

Wat mij direct opviel bij Inextenzo is dat je gelijk goed wordt ondersteund door de collega’s. Je krijgt de kans om mee te werken aan lopende projecten en nieuwe opdrachten. Inextenzo zou ik omschrijven als een gezellig maar vooral leerzaam bedrijf. Doordat je mee kan denken over verschillende vraagstukken biedt Inextenzo je de kans om je te ontwikkelen als data driven marketeer.

Binnen Inextenzo houd ik mij voornamelijk bezig met het creëren van content, het maken van customer journeys, creatief denken en het ontwikkelen van campagnes. Het leuke aan marketing vind ik dat je mensen kunt overtuigen en aanspreken met datgene wat jij doet. Door eerst goed onderzoek te doen naar de hulpvraag van je doelgroep kun je hier creatief op inspelen met de boodschap die je overbrengt. Ik heb de studie Commerciële Economie afgerond en bij Inextenzo kan ik mijzelf verder ontwikkelen als data driven marketeer.

De eerste paar maanden zijn goed bevallen en ik kijk uit naar de rest van mijn tijd hier bij Inextenzo.

even-voorstellen-partner-in-contactstrategie-inextenzo