Even voorstellen…

Rachel Emsbroek

Mijn naam is Rachel Emsbroek en ik ben sinds februari onderdeel van het team als Junior Relatiemarketeer bij Inextenzo. Naast mijn werk bij Inextenzo besteed ik heel wat vrije uurtjes aan mijn sport, handbal. Dit doe ik in Deurningen bij DSVD. Omdat wij uitkomen in de Eredivisie trainen we gemiddeld negen uur per week en spelen we wedstrijden door heel het land.

Als Junior Relatiemarketeer ben ik drie dagen in de week aan het werk voor Inextenzo en daarnaast werk ik nog twee dagen aan mijn scriptie. Wat mij direct opviel is dat je gelijk goed wordt ondersteund door de collega’s. Je krijgt de kans om mee te werken aan lopende projecten en nieuwe opdrachten. Inextenzo zou ik omschrijven als een gezellig maar vooral leerzaam bedrijf. Doordat je mee kan denken over verschillende vraagstukken biedt Inextenzo je de kans om je te ontwikkelen als data driven marketeer.

Binnen Inextenzo houd ik mij voornamelijk bezig met het creëren van content, het maken van customer journeys, creatief denken en het ontwikkelen van campagnes. Dit sluit goed aan bij mijn scriptie en daardoor biedt deze mogelijkheid de perfecte combinatie. Het leuke aan marketing vind ik dat je mensen kunt overtuigen en aanspreken met datgene wat jij doet. Door eerst goed onderzoek te doen naar de hulpvraag van je doelgroep kun je hier creatief op inspelen met de boodschap die je overbrengt. Bij Inextenzo hoop ik dit proces de aankomende tijd eigen te maken en mijzelf verder te ontwikkelen als data driven marketeer. Na vier jaar Commerciële Economie te hebben gestudeerd, is het nu de tijd om de theorie in praktijk te mogen brengen.

De eerste paar maanden zijn goed bevallen en ik kijk uit naar de rest van mijn tijd hier bij Inextenzo. Uiteraard hoop ik jullie straks in juli te kunnen vermelden dat ik succesvol ben afgestudeerd met behulp van Inextenzo!

Ook stage lopen of afstuderen bij Inextenzo?

Vanaf september zijn we weer opzoek naar enthousiaste en gedreven stagiaires en afstudeerders. Wil je meer weten of direct solliciteren? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar g.kocks@inextenzo.com of bel naar 0541 531 900.

 

even-voorstellen-partner-in-contactstrategie-inextenzo