Rob-Jaap Martens
19-11-2019
5minuten leestijd

Rob Jaap Martens

Met vier kinderen, zonen, kan je mij wel zien als de regelneef van het gezin. Samen met mijn vrouw zorg ik ervoor dat ze op tijd te eten krijgen, naar school gaan, op het voetbalveld staan en dat de onderhandelingen over wie de hond uitlaat, de afwas doet en de hoogte van het zakgeld met een goed resultaat wordt afgerond.

In de vrije tijd die overblijft ben ik zelf actief aan het sporten. Zo voetbal, tennis, golf en ski ik graag, maar voor een ritje op de mountainbike mag je mij ook altijd bellen. Het leuke hieraan is samen met vrienden jezelf uit te blijven dagen en, ja… eerlijk is eerlijk, daarna ook te genieten van het welverdiende hapje en drankje.

Het nuttige met het aangename verenigen is wat ik ook bij Inextenzo heb gevonden. Ik kan hier organisaties verder helpen met het realiseren van hun ultieme klantbeleving en aan de andere kant kan ik samen met het Inextenzo-team de grenzen verleggen. Zowel professioneel als tijdens een van de fameuze teamuitjes die me nog te wachten staat.

Na jaren diverse commerciële managementfuncties in de financiële dienstverlening en media te hebben gehad kijk ik er naar uit om aan de bureauzijde actief te zijn. De komende jaren wil ik met mijn jarenlange ervaring op het gebied van klantcontactstrategieën bedrijven verder helpen met het realiseren van hun sales en marketingdoelstellingen.

Als eerste aanspreekpunt ben ik het Inextenzo gezicht naar buiten, maar dit betekent niet dat ik alleen sta. Achter mij staat een team met marketingexperts die staan te popelen de Customer Journey van uw klanten in kaart te brengen en uw dromen waar te maken.

Weten wat ik voor u kan betekenen? Ik ben bereikbaar via rj.martens@inextenzo.com of bel 00 31 6 20 30 22 23.