fbpx
Sanne Rulof
02-03-2020
5minuten leestijd

Sanne Rulof

Mijn naam is Sanne Rulof en komend halfjaar ben ik te vinden bij Inextenzo in het karakteristieke pand te Oldenzaal. Nu ik alle vakken van mijn studie Commerciële Economie heb afgerond ben ik aangekomen bij de laatste fase, namelijk het afstuderen. Tijdens deze studie ben ik breed opgeleid en hierdoor is het lastig om een keuze te maken welke richting ik op wil en waar mijn passie ligt. Daarom vond ik het belangrijk om een bedrijf te kiezen waar ik zowel een onderzoek kan uitvoeren en werkervaring op kan doen. Inextenzo geeft mij deze kans, want komend halfjaar ga ik aan de slag als Junior Relatiemarketeer en ga ik bezig met mijn scriptie!

Wie ben ik?

Naast het afstuderen werk ik bij de IKEA als salesmedewerker. In de avonduren en in het weekend vind je mij hier voor passend advies over badkamers, bedtextiel en woontextiel. Daarnaast sport ik graag. Wekelijks zet ik mijn lichaam aan het werk door middel van krachttraining, ontspan ik door yoga en kan ik mijn ei kwijt met kickboksen. Ook andere sporten die op mijn pad komen interesseren mij en het kan zomaar zijn dat ik over een halfjaar iets anders erbij doe! Naast sporten vind ik gezonde voeding belangrijk en maakt dit een groot deel uit van mijn levensstijl.

Ik krijg energie van gezelligheid en mensen om mij heen. De weekenden vul ik graag met uitjes, etentjes, borrels en zo nu en dan een festival. Daarnaast reis ik graag en boek ik samen met mijn vriend de mooiste tripjes om cultuur, natuur en bezienswaardigheden te bewonderen en optimaal te genieten! Het interesseert mij om nieuwe dingen te ontdekken en het zelf te regelen, want organiseren en plannen is wat in mij zit.

Blog Sanne Inextenzo

Mijn eerste indruk van Inextenzo

Tijdens de eerste gesprekken merkte ik gelijk dat Inextenzo bestaat uit een open, eerlijk en gedreven team. Het is een team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd wordt gemaakt voor ontspanning en een geintje. In de eerste week werd ik gelijk betrokken bij activiteiten binnen het team, zo werd ik uitgenodigd voor het jaarlijkse carnavalsfeest en het teamuitje. Ze bieden mij de mogelijkheid om met alle werkzaamheden mee te kijken, waardoor ik erachter kan komen waar mijn interesses liggen. Daarnaast kwam uit de kennismakingsgesprekken met alle collega’s dat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandeel staat binnen Inextenzo. “Het team is de organisatie” werd er gezegd en “zonder persoonlijke groei, kun je als organisatie niet groeien”. Het is mooi dat hier aandacht aan wordt besteed. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen de komende periode.

Voor het afstuderen ga ik bezig met een marktonderzoek naar één van de doelmarkten van Inextenzo, namelijk de maakindustrie. Met een frisse blik ga ik mijn uiterste best doen om een mooi resultaat op te leveren.

Pand Inextenzo Oldenzaal

Het doel voor de komende maanden is om veel te leren binnen de werkzaamheden van Inextenzo, mij persoonlijk te ontwikkelen en om mijn diploma in juli in ontvangst te nemen. Genoeg uitdaging, ik heb er zin in!

En ohja… werk jij bij een bedrijf binnen de maakindustrie en heb jij hulp nodig met marketingactiviteiten? Neem dan contact op! Wie weet tot snel!

Sanne