Breakfast seminar ‘Lean marketing’

Op woensdag 5 juli organiseren Inextenzo en Lean Improvers in samenwerking met Drukwerkdeal een breakfast seminar rondom Lean marketing. 

Inhoud

Lean is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich zo veel mogelijk richt op het creëren van waarde voor de klant.  Lean optimaliseert de bedrijfsprocessen door het weghalen van verspillingen zodat meer waarde gecreëerd kan worden. Dit is van toepassing op alle processen in een bedrijf, waardoor de hele bedrijfsketen verbeterd wordt.

Ook binnen je marketingafdeling kan de inzet van Lean tot vele voordelen leiden. Een groot onderdeel van marketing is natuurlijk het bieden voor waarde van de klant en Lean kan goede handvatten bieden om dit te verbeteren.  Het behalen van een 9 als klantbeoordeling is natuurlijk een ultieme marketingdroom. De implementatie van Lean binnen je organisatie kan hiermee helpen. Door middel van praktijkvoorbeelden leer je tijdens het event hoe je verspilling binnen marketing kunt verminderen.

Wil jij leren hoe jouw organisatie die 9 kan halen? En hoe de inzet van lean en lean marketing kan helpen om dit te bereiken? Kom dan naar het gratis breakfast seminar in Deventer! Voor een warme kop koffie/thee en heerlijk ontbijt wordt gezorgd!

Presentaties

Arie Pieter van Wensveen – Lean  Improvers
Arie Pieter legt in zijn presentatie uit hoe je met een lean aanpak verspillingen kunt verminderen en hoe je de tijdlijn van een klant afzet tegen de tijdlijn van de organisatie en organisatieprocessen.

Arnoud Veldhuis – Inextenzo
Arnoud Veldhuis legt in zijn presentatie uit hoe je met sterke marketing op de tijdlijn van de klant kunt inspelen en hoe je marketing outside-in kunt maken, wat een belangrijk uitgangspunt is van lean.

Gezamenlijke presentatie
Arie Pieter en Arnoud zullen in hun gezamenlijke presentatie uitleggen hoe je lean en marketing combineert om een 9 als klantbeoordeling te krijgen

Rondleiding
Het programma wordt afgesloten met een rondleiding door het pand van Drukwerkdeal.

Programma

  • 8:30 inloop met ontbijt
  • 9:30 start presentaties
  • 11:30 einde programma

Locatie

Het breakfast seminar vindt plaats bij Drukwerkdeal, Keulenstraat 4, 7418 ET Deventer. 

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor de directie en de marketing directeuren binnen het MKB+.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande formulier. Er zijn maar 75 plekken beschikbaar, geef je snel op want VOL = VOL.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Henny Hoekstra, h.hoekstra@inextenzo.com.

Aanmelden Lean Marketing