fbpx

 

Laat u in een middag inspireren over alles wat Smart Industry voor u kan betekenen, gericht op de decision makers uit de maakindustrie.

Hoe genereer je meer Business met Smart Industry?

De volgende revolutie in de industrialisatie, ook wel de industrie 4.0 genoemd, wordt steeds belangrijker voor bedrijven in de maakindustrie. Slimme producten, diensten, productieprocessen en businessmodellen staan hierbij centraal. Bij de meeste organisaties roept de Smart Industry nog vragen op. Innovadis, Inextenzo, Novel-T en de VMO organiseren daarom jaarlijks een event over de Smart Industry. Tijdens dit event vertellen inspirerende sprekers uit de maakindustrie over de technische mogelijkheden en kansen die de Smart Industry voor uw bedrijf biedt. Om kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen en om het volledige uit de techniek te halen.

Voor wie is deze middag bestemd?

Bent u decision maker of directeur, dan is dit het juiste event om in een middag alles te weten te komen over wat Smart Industry voor u betekent.

Dit doen we door middel van boeiende lezingen en presentaties uit de praktijk om u te informeren en inspireren. We kijken deze middag niet alleen naar de technische mogelijkheden maar ook naar de kansen die het voor uw bedrijf biedt.

Gastenlijst Go Smart Industry 2021

Volgend jaar komt Go Smart Industry terug en wel op 4 februari 2021, met niemand minder dan keynote speaker André Kuipers. Meldt u nu aan en kom op onze gastenlijst. Uw definitieve aanmelding/kaarten ontvangt u later. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de gastenlijst: vol = vol!

Meer weten over het event of inschrijven? Go Smart Industry