Haal meer uit elk contactmoment met je doelgroep

 

Jouw organisatie heeft legio contactmomenten met je doelgroep(en). Al deze contactmomenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Belangrijk is daarom dat ze dezelfde waarde uitstralen, dat een uniform organisatiebeeld ontstaat bij alle doelgroepen en dat alle contactmomenten per doelgroep een logische opvolging hebben.

 

Meld je aan voor de workshop customer journey

 

Contact is de sleutel tot jouw succes.

 

Al jouw doelgroepen doorlopen een eigen route naar en door jouw organisatie. Maar wie is dan jouw doelgroep? Dat is heel breed. Dat kunnen je medewerkers, sollicitanten, leveranciers, partners, leads of klanten zijn. Met een customer journey voor elke doelgroep richt je de route voor elke doelgroep optimaal in. Hierbij zijn de eigenschappen van je doelgroep het uitgangspunt. Op basis daarvan richt jij de verschillende contactmomenten, via het juiste kanaal, op het juiste moment, met de juiste boodschap, in. Uiteraard heeft ieder contactmoment, eventueel op basis van de interactie van jouw doelgroep, weer zijn eigen opvolging.

 

Tijdens deze workshop

 

gaan we dieper in op de eigenschappen van jouw doelgroep(en) en alle contactmomenten die jouw doelgroep beleeft in zijn of haar reis. We staan stil bij de theorie, maar brengen deze ook gelijk in praktijk door het samenstellen van je eigen customer journey. Je leert hoe jij je klantreis inventariseert en opstelt. Maar ook hoe je van de huidige reis de ideale klantreis maakt.

 

Waaruit bestaat de workshop?

 

Tijdens een 4 uur durende workshop leer je alle ins en outs van het opstellen, uitvoeren en optimaliseren van je klantreis. Door gestructureerd alle communicatiemomenten per doelgroep in te richten, werk je aan de meest optimale relatie met je doelgroep. Van het werven tot aan het behoud.

Wij geloven erin dat je het beste leert en onthoudt wanneer je het zelf doet. Daarom is er tijdens deze workshop volop aandacht voor jouw customer journey mapping. De theorie passen we gelijk toe op jouw onderneming. We hanteren een maximum aantal cursisten van 4! Wil je met meer dan 4 personen deelnemen? Dan komen we graag met je in contact voor de mogelijkheden.

 

Voor wie is de workshop?

Alle marketing- of sales professionals die met de customer journey-methodiek de klantervaring willen optimaliseren.

 

Goede voorbereiding is het halve werk.

Wil je je vast inlezen over customer journey’s? Lees dan onze whitepaper.

 

Goed om te weten

Datum:                Donderdag 10 september (Kan je niet? Niet getreurd! In het najaar zal elke maand een workshop worden gepland)

 

Duur:                    8:30 – 12:30

 

Locatie:                Inextenzo, Haerstraat 125, 7573 PA Oldenzaal

 

Kosten:                € 449,- excl btw (Workshop op maat? Vraag naar de mogelijkheden)

 

Waar ga je meer naar huis?

Na een inspirerende ochtend, inclusief koffie/thee met Oldenzaalse lekkernij, verlaat je ons pand met:

 

  • Een hoofd vol Customer journey kennis
  • Je eigen Customer journey
  • Inspiratie
  • Certificaat
  • Een lach op je gezicht

 

Wat heb je nodig ?

Je eigen laptop.

 

Reserveer een plek