Leads activeren tot klant

Lead NurturingContentstrategie Marketing automationSales funnel.

Je hebt veel marketingbudget, tijd en energie gestoken in het werven van je lead. Nu is het tijd de klantvraag goed te begrijpen en je leads te activeren tot betalende klanten. Wij hebben dit voor vele van onze klanten in diverse customer journeys gerealiseerd. Hierdoor kennen we als geen ander dé truc om dat ook voor jou te realiseren.

Oprecht klantcontact activeert

Stel jij je potentiële klant nog steeds de vraag: “Kan ik u ergens mee helpen?” Zo ja, dan is het tijd dat wij jou gaan helpen met je contact strategie. Je kan maar één keer een eerste indruk maken in het klantcontact, dus zorg dat deze telt en je je klanten activeert.

Tijdens het werven van je klant heb je al veel klantkennis vergaard. Deze kennis ga je nu inzetten om je klanten te activeren. Dit doe je door een onderscheidende contact strategie, gericht op de specifieke klantbehoefte. Laat je klant voelen dat ze niet kunnen vertrekken zonder jouw gewenste actie. Aandacht en oprecht klantcontact zijn hier de sleutels tot succes.

Succesvolle klantactivatie

Het is tijd nu om je unieke marketingacties uit te rollen. Hoe overtuig jij leads om jouw producten of diensten te kopen? Creeër een goede waardepropositie en de ultieme klantbeleving. Ervaart je potentiële klant dit ook, dan is de eerste belangrijke stap in de klantreis door jou genomen.

Inextenzo bouwt al jarenlang met haar klanten aan succesolle customer journey modellen en contact strategieën. Hiermee bieden we onze klanten nuttige marketing tools om klantactivatie te faciliteren. Ben jij benieuwd hoe? Onderstaande 5 marketingtactieken en -technieken helpen jou verder.

Aan de slag om jouw klanten te activeren?

Wij helpen je graag meer te halen uit je bestaande klanten. Ga zelf aan de slag en download hiervoor ons stappenplan, of maak meteen een vrijblijvende afspraak met ons.