Tijd voor actie

Je hebt veel tijd, geld en energie gestoken in het werven van je lead. Nu is het tijd om deze te activeren tot een betalende klant. Inextenzo kent als geen ander dé truc om dat voor jou te realiseren. Zo weet je zeker dat je klanten niet met lege handen vertrekken.

Heb je onvoldoende leads? Bekijk dan eerst onze aanpak hoe je je toekomstige klanten werft. Zie je de klanten na de eerste aankoop niet meer terug? Leer dan hoe je effectief jouw klanten behoud.

 

De eerste indruk activeert

Als jij je potentiële klant nog steeds de vraag stelt: “Kan ik u ergens mee helpen?”, dan is het tijd dat wij jou gaan helpen. Je kan maar één keer een eerste indruk maken, dus zorg dat deze telt en je klant activeert.

Tijdens het werven van je klant heb je al veel klantkennis vergaard. Deze kennis ga je nu inzetten om je klant te activeren. Dit doe je door alle contactmomenten optimaal te benutten, gericht op de specifieke klantbehoefte. Laat je klanten voelen dat ze niet kunnen vertrekken zonder jouw gewenste actie. Aandacht en oprechte interesse zijn hier de sleutels tot succes.

Actie voor succesvolle klantactivatie

Het is tijd voor actie. Hoe overtuig jij de binnenlopende klant? Door de ultieme klantbeleving vóór de klant te creëren. Ervaart de klant deze unieke beleving? Dan is actie tot aankoop verzekerd.

Inextenzo bouwt al jarenlang aan succesvolle strategieën en tools om klantactivatie maximaal te faciliteren. Ben jij benieuwd hoe? Onderstaande 5 tactieken en technieken helpen jou verder.

Aan de slag om jouw klanten te activeren?

Wij helpen je graag meer te halen uit je bestaande klanten. Ga zelf aan de slag en download hiervoor ons stappenplan, of maak meteen een vrijblijvende afspraak met ons.

klanten-activeren-partner-in-contactstrategie-inextenzo