Ontdek ons klantloyaliteit model

Partnerprogramma KPI-dashboardGrowth hackingKlantloyaliteit.

De onbekende klant – jagen we daar niet met z’n allen op? Lijkt logisch. Toch liggen er meer kansen bij je bestáánde klanten dan je denkt. Bij Inextenzo bewijzen we de kracht van klantenbinding keer op keer.

Klanten die al ervaring hebben met jouw product of dienst, verleid je sneller tot een nieuwe koop dan leads. Met bestaande klanten heb je namelijk al een relatie. Wil je meer uit deze klantrelatie halen? Tegen lagere marketingkosten? Ga dan nu aan de slag met klantenbinding.

Ga voor goud met klantbehoud

Klantenbinding is een strategie waarmee je klanten houdt én de relatie uitbouwt. Speel je namelijk goed in op hun wensen? Verras je ze regelmatig op een positieve manier? Werk aan een goede contact strategie met je bestaande klanten. Zorg er voor dat hun brein uiteindelijk een voorkeur voor jouw bedrijf of product krijgt.

Wat levert klantenbinding op? Naast veel positieve energie is een ander voordeel dat je minder marketingbudget nodig hebt. Het is namelijk veel goedkoper bestaande klanten te behouden dan nieuwe te werven. Je huidige afnemers hebben immers al een klantrelatie met je en weten wie jij bent.

 

Zo bereik je klantenbinding

Stel je op als reisleider tijdens de customer journey van je klant. Vul alle contactmomenten proactief in voor de ultieme klantbeleving, waardoor klanten loyaal aan jou organisatie blijven. Zo verander je ze onderweg in ambassadeurs.

Hoe doe je dat? Dankzij jarenlange ervaring, volop onderzoek én oog voor mensen ontwikkelden we de ideale marketing toolkit. Wil jij ook loyale ambassadeurs van jouw merk? Lees dan snel verder!

Aan de slag met je eigen klantenbinding?

Wij helpen je graag meer te halen uit je bestaande klanten. Ga zelf aan de slag en download hiervoor ons stappenplan, of maak meteen een vrijblijvende afspraak met ons.