Trek rijen klanten naar je deur

Stel je voor, rijen wachtende mensen voor je winkel, de avond vóór je een nieuw product lanceert. Dromen we daar niet allemaal van? Helaas is dit slechts weggelegd voor een select groepje merken. Maar…. Niet getreurd! Met ons ontwikkelde wervingscampagne, staan al deze mensen straks voor jouw winkel (-website) in de rij!

Iedereen kan in een uurtje een wervingscampagne opzetten. Maar hoe zorg je ervoor dat deze wervingscampagne de juiste klanten naar je website trekt? Zodat je marketingbudget ook daadwerkelijk bijdraagt aan (meer) verkopen of afname van je dienst. Wij leren jou hoe jouw wervingscampagne wél het gewenste resultaat behaalt.

Wat is een wervingscampagne?

Abstract gezegd: een marketingcampagne die jouw doelgroep aanspreekt en verleidt dat te doen wat jij wilt. Klinkt simpel toch? Maar let op, hierbij komt meer kijken dan alleen grootschalige campagnes aanzetten op (sociale-)platformen zoals Google of Facebook.

Een goede wervingscampagne herken je aan focus. Focus die ligt op het aantrekken van de juiste doelgroep. Wie jouw doelgroep is? Dat is stap 1 om te achterhalen, voor je begint met het opstellen van de campagne.

Een unieke wervingscampagne techniek

Inextenzo is expert in het opzetten van wervingscampagnes. Met onze jarenlange ervaring hebben we voor jou een online marketingmachine ontwikkeld. We weten precies welke marketing tools we wanneer moeten inzetten om de juiste klanten aan te trekken. Wat hiervoor nodig is? Een groep professionals met een gezonde dosis eigenwijs gedrag. En vooral een unieke contact strategie, gefocust op jouw doelgroep als basis voor jouw wervingscampagne.

Wil jij meer klanten naar je website maar weet je niet waar je moet beginnen? Of weet je nog niet wie je moet aanspreken. Kortom ben jij het spoor bijster in alle online en offline wervingsmogelijkheden?

Wij kijken graag naar wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Een wervingscampagne opzetten

Wij geven jou de basis voor een succes gegarandeerde wervingscampagne. Het hoofdingrediënt dat je nodig hebt is focus. Het richten op duizenden mensen waarvan slechts een klein percentage daadwerkelijk interesse heeft in jouw product, is verspilling van jouw arbeid én marketingbudget. Haal meer uit je marketingacties, door de focus te leggen op een kleine groepje – Jouw doelgroep. Hoe kom je achter jouw doelgroep? Wij hebben een stappenplan voor jou.

 1. Focus je op de kenmerken van jouw doelgroep.
 2. Bekijk waar jouw doelgroep zich bevindt.
 3. Kijk naar de behoefte van je doelgroep of de uitdagingen waar zij tegenaan lopen.
 4. Stel een boodschap op waarmee jij je doelgroep raakt.
 5. Blijven testen
 6. Meten = weten

 

Voordelen van een wervingscampagne

Een campagne waarin je het maximale uit je doelgroep haalt is niet in één keer bereikt. Samen met jou kijken wij naar de manier waarop je jouw doelgroep moet aanspreken tijdens het werven. En helpen we jou om met succes jouw wervingscampagne uit te rollen. Door onze ervaring weten wij wat een wervingscampagne kan opleveren, ook voor jou!

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Groter bereik van de campagne onder de juiste groep mensen
 • Stijging in het bezoekersaantal
 • Meer omzet tegen lagere kosten

Zij hebben al rijen klanten voor de deur staan

 • Twente Branding
 • Volandis
 • Byosis

Meer succesverhalen lezen?

 

Meer effect door de mix van werving en activatie

Met een wervingscampagne trek je de juiste doelgroep naar je website. Met een activatiecampagne activeer je de klanten tot aankoop. Combineer je die twee? Dan begeleid je jouw mogelijke klanten door de hele klantreis en bereik je nóg meer successen.

Aan de slag met je eigen wervingscampagne?

Verlies jij veel tijd en geld met het werven van je klanten, zonder rendement? Besteed dan een klein uurtje van je kostbare tijd aan ons. Wij helpen je graag meer te halen uit je wervingscampagne. Start alvast met het lezen van onze whitepaper over hoe jij klanten kunt werven. 

Ja, vertel me meer

Aan de slag met je eigen klanten werven?

Download hier onze whitepaper over klanten werven, of ga verder naar de volgende stap leadgeneratie