Kom bij ons afstuderen!

Help je klanten graag verder met passend marketingadvies? Denk je graag mee over crossmediale campagnes? Wil je daarnaast ervaring opdoen in een gedreven team van professionals? Wil je jouw talenten verder ontwikkelen en tegelijkertijd afstuderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe zou je dag eruit kunnen zien?

Het is maandagochtend en een nieuwe werkweek is aangebroken. Je loopt het pand binnen, wordt begroet door een collega en zet een goede kop cappuccino om vervolgens naar ons kantoor te lopen.

08.30
Je start je laptop, zet de radio aan en opent jouw werkagenda. Over tien minuten ga je met je collega zitten om bij te praten over een nieuw project. Er moet een customer journey worden ingericht en zij heeft jouw hulp hiervoor nodig. Leuk! Je gaat er direct mee aan de slag en past je marketingkennis toe.

12.00
Het is tijd voor het wekelijkse “Gusti moment”. Tijdens dit moment ga je met het team bij elkaar zitten om zowel lopende als nieuwe projecten te bespreken en wordt opgedane kennis gedeeld.

13.00
Daarna is het tijd voor pauze. In de keuken staat dagelijks een uitgebreide lunch met vers fruit klaar. Mooi weer? Dan wandel je een stukje door de groene omgeving van Oldenzaal of ga je lekker buiten op het terras lunchen.

13.30
Na de pauze vertrek je met een collega richting een klant om een campagne te presenteren. Hier heb je de afgelopen weken aan meegewerkt en nu is het moment om onze expertise te delen. De klant reageert enthousiast en jullie gaan met een tevreden gevoel weer naar kantoor.

15.30
Nog even aan je scriptie werken en dan is het alweer 17.00 uur. Je hebt een productieve dag gehad en gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Jij…

Je bent een echte teamplayer, maar vindt het ook geen probleem om zelfstandig te werken. Ook ben je resultaatgericht ingesteld en neemt graag het initiatief. Je ziet kansen liggen en gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Daarnaast vind je het leuk om je creativiteit in te zetten om vraagstukken op te lossen. Tenslotte heb je de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.

En daarnaast…

 • Vanaf september fulltime beschikbaar
 • Een HBO/ WO-student (voorkeur opleiding richting marketing en/of communicatie)
 • Gepassioneerd over hoe je een klantrelatie kunt verbeteren
 • Op de hoogte van trends en innovaties
 • Affiniteit met CMS systemen
 • Uitstekende kennis van MS-Office, Word, Excel en PowerPoint
 • Ervaring in het gebruik van Adobe Illustrator, Indesign of Photoshop is een pré

De opdracht

Tijdens je afstudeeropdracht leren we je alles over data-driven relatiemarketing en growth-hacking. In overleg met ons bepalen we samen welke richting jij op kunt gaan in jouw afstuderen. Vind jij het gaaf om diverse campagnes te bedenken en uit te voeren voor onze klanten of wil jij je helemaal onderdompelen in growth-hacking? Het kan allemaal! Jij hebt de regie over je eigen afstuderen.

Wat bieden wij?

 • Een afstudeerplek en werkervaring in één
 • Een laptop van de zaak
 • Iedere dag een uitgebreide lunch en vers fruit
 • Een veelzijdige koffieautomaat, met latte macchiatio en warme chocolademelk
 • Een prima afstudeervergoeding

Interesse? Solliciteer dan nu!

Wil je nog meer weten over afstuderen bij Inextenzo? Lees dan de blog van onze voorgaande afstudeerster Rachel. Toch nog een prangende vraag? Neem dan contact op met Gerard Kocks per mail of telefonisch via 0541 531 900.

Wil je solliciteren? Stuur ons dan jouw motivatie en CV naar Gerard via g.kocks@inextenzo.com o.v.v. ‘stage lopen’ en wij nemen contact met je op!

kom-bij-ons-afstuderen-partner-in-contactstrategie-inextenzo