Wat dacht je van een afstudeerstage waarin geen dag hetzelfde is, in een authentieke kantoorvilla in de groene omgeving van Oldenzaal? Je gaat hier:

 • Een breed portfolio aan klanten adviseren op het gebied van marketing
 • Meedenken over crossmediale campagnes
 • Ervaring opdoen in een gedreven team van professionals, met een gezonde mix tussen afstuderen en werken

 

Het gave van het afstuderen bij Inextenzo is dat je naast het werken aan je scriptie de mogelijkheid hebt om werkervaring op te doen. Zo word je betrokken in allerlei projecten voor verschillende klanten. Dit geeft je het gevoel dat je echt onderdeel bent van het team. Mocht je opeens meer tijd nodig hebben voor je onderzoek, geen punt. Inextenzo geeft je hier alle tijd en ruimte voor. Wanneer marketing je interesse is, dan is dit een unieke mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij een marketingbureau.
Hidde Seyger

 

Hoe zou je dag eruit kunnen zien?

Het is maandagochtend en een nieuwe werkweek is aangebroken! Je loopt het pand binnen, wordt begroet door een collega en zet een goede kop cappuccino om vervolgens naar ons kantoor te lopen.

08.30
Je start je laptop, zet de radio aan en opent je agenda. “Gusti moment”. De week goed beginnen met een koffiemoment samen met al je collega’s. Na goede verhalen over elkaars weekenden bespreek je de lopende projecten, projecten die eraan zitten te komen en delen we de laatste inzichten uit het vak met elkaar.

10.00
Tijd om met je collega te gaan zitten om bij te praten over een nieuw project. Er moet een contactstrategie worden ingericht en zij heeft jouw hulp hiervoor nodig. Leuk! Je gaat er direct mee aan de slag en past je marketingkennis toe.

12.30
Daarna is het tijd voor pauze. In de keuken staat dagelijks een uitgebreide lunch met vers fruit klaar. Mooi weer? Dan wandel je een stukje door de groene omgeving van Oldenzaal of ga je lekker buiten op het terras lunchen.

13.00
Na de pauze vertrek je met een collega richting een klant om de voordelen van marketing automation te presenteren. Hier heb je de afgelopen weken aan meegewerkt en nu is het moment om onze expertise te delen. De klant reageert enthousiast en jullie gaan met een tevreden gevoel weer naar kantoor.

15.30
Nog even aan je scriptie werken en dan is het alweer 17.00 uur. Je hebt een productieve dag gehad waarmee je de week weer goed van start bent gegaan. Met een voldaan gevoel en zin in de volgende dag ga je naar huis.

 

Jij…

Je bent een echte teamplayer, maar vindt het ook geen probleem om zelfstandig te werken. Je weet de vrijheid die je krijgt om te zetten naar productiviteit. Ook ben je resultaatgericht ingesteld en neem je graag het initiatief. Je ziet kansen liggen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Daarnaast vind je het leuk om je creativiteit in te zetten om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen. Tenslotte heb je de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

En daarnaast…

 • Ben je vanaf februari fulltime beschikbaar
 • Een HBO/ WO-student (voorkeur opleiding richting marketing en/of communicatie)
 • Gepassioneerd over hoe je een klantrelatie kunt verbeteren
 • Op de hoogte van trends en innovaties op het gebied van marketing
 • Affiniteit met CMS systemen
 • Uitstekende kennis van MS-Office, Word, Excel en PowerPoint
 • Ervaring in het gebruik van Adobe Illustrator, Indesign of Photoshop is een pré

 

De opdracht

Tijdens je afstudeeropdracht leren we je alles over contactstrategieën, customer journeys, marketing automation, salesfunnels, lead nurturing en growth hacking. We bekijken samen waar jij het meeste affiniteit mee hebt, of waar je interesse naar uitgaat. Dat is bepalend bij het vaststellen van je afstudeeropdracht. Zo heb je zelf ook de regie over je eigen afstuderen en ga je jezelf verdiepen in het onderwerp dat het meeste bij jou past.

 

Wat bieden wij?

 • Een afstudeerplek waar je tevens werkervaring opdoet
 • Een laptop van de zaak
 • Iedere dag een uitgebreide lunch, inclusief vers fruit
 • Een veelzijdig koffieautomaat, met latte macchiato en warme chocolademelk
 • Een prima afstudeervergoeding
 • Kans op een baan!

 

Interesse? Solliciteer dan nu!

Wil je nog meer weten over afstuderen bij Inextenzo? Lees dan de blog van één van onze voorgaande afstudeerders Rachel. Toch nog een prangende vraag? Neem dan contact op met Anke Damhuis per mail of telefonisch via 0541 531 900.

Wil je solliciteren? Stuur ons dan jouw motivatie en CV naar Gerard via a.damhuis@inextenzo.com o.v.v. ‘stage lopen’ en wij nemen contact met je op!

kom-bij-ons-afstuderen-partner-in-contactstrategie-inextenzo