Go Smart Industry ontbijtsessie

Marketing en Big Data

In aanloop naar het Go Smart Industry evenement vond woensdagochtend 26 juni onze ontbijtsessie plaats. Een ochtend vol inspiratie, ontmoetingen en uitwisseling in een ongedwongen setting.

Vanwege het lekkere weer vond de sessie plaats in onze tuin. Iets voor acht kwamen de eerste genodigden aan en maakten kennis met elkaar. Koffie, thee en een vers ontbijt stond klaar en nadat iedereen voorzien was en zich centraal had voorgesteld begon de inhoudelijke sessie.

Vanuit Inextenzo hebben we een aantal marketingthema’s besproken, waaronder het belang van een goede positionering, heldere waardeproposities en een effectieve contactstrategie met bijvoorbeeld dealers en eindklanten. De toepassing van data is hierbij essentieel. Ook hebben we het gehad over de customer journey, waarbij geldt: ‘ieder contactmoment is een kans’. Dit geldt zowel in het proces van klanten werven en activeren als in het proces van klanten binden, behouden en inzetten als ambassadeurs.

De kijk vanuit de academische wereld bood ook nieuwe inzichten. Onze gastspreker universitair hoofddocent E. Constantinides heeft een lezing gegeven over de digital marketing mogelijkheden. Thema’s die onder andere zijn besproken zijn (1) Digital Transformation, (2) Big Data and Algorithmic Marketing (AI) en (3) New Marketing Approaches.

Daarna volgde het moment om gedachten uit te wisselen, vragen te bespreken en kansen te opperen.

Al met al was het een geslaagde ochtend! We willen de heer E. Constaninides bedanken voor zijn inzichten en de ondernemers voor hun enthousiasme deelname.

Go Smart Industry

Go Smart Industry is een initiatief van verschillende partijen uit Oost Nederland gericht op de decision makers uit de maakindustrie. Op 3 oktober vindt het hoofdevenement plaats met het thema ‘Hoe genereer je meer business met Smart Industry’. Wilt u meer weten over Go Smart Industry of direct kaarten bestellen? Ga dan naar de website.

   

 

 

go-smart-industry-ontbijtsessie-inextenzo