Over ons

Wij zijn Inextenzo: klantwaarde verbeteraars en een tikkie eigenwijze groep marketeers die klanten graag een spiegel voor houden. Samen halen we het maximale uit jouw relaties: of dit nu eindklanten, partners of je eigen medewerkers zijn. Van klantwaarde en oprechte, langdurige klantrelaties liggen wij graag wakker. Oprechtheid staat voor wederkerigheid en relevantie oftewel de ingrediënten om de hoogste klantwaarde te realiseren. Wij beloven regie op je klantrelatie en uiteraard succes! 

Benut je contactmomenten

Om grip te krijgen op je klantwaarde is een regisseursrol nodig. Relevant contact en voldoende interactie zijn essentieel om de klant nóg beter te leren kennen en om nóg relevanter voor elkaar te worden. We gebruiken dus alle contactmomenten en de dialoog  om de klantrelatie en klantwaarde te optimaliseren met als doel een sterkere merkvoorkeur, meer cross-en upsell, een hogere loyaliteit en échte ambassadeurs.

Opbouwen van relaties

Door het slimmer inrichten van de Customer Life Cycle en het invullen van de bijbehorende Customer Journeys worden klantrelaties gebouwd, gevierd, verlengd en worden ambassadeurs ingezet. Dit doen we concreet en met heldere KPI’s in iedere fase: van warm werven, onboarden en welkom heten van nieuwe klanten tot klantactivatie en klantbehoud.

De gewenste marketingondersteuning

Wij zijn geen marketingbureau van ‘dikke’ adviesrapporten. Nee, wij houden van doen! Iedereen van ons team zet graag zijn expertise, nuchterheid en humor in om van jouw marketinguitdagingen een succes te maken. We bedenken, implementeren en geven de gewenste actieve marketingondersteuning.

Kortom, welkom bij Inextenzo! Een oplossingsgericht en tikkie eigenwijs full-service marketingbureau met Twentse roots.

Inzet van state of the art marketing tools

Voor het bereiken van meetbare resultaten zetten we diverse marketing tools in. Afhankelijk van jouw doelstellingen helpen we je om de juiste marketing tools te selecteren en belangrijker nog werkend op te leveren. Tools en applicaties die ondersteunen bij het in praktijk brengen van onze data-driven marketing aanpak. Zo hebben we ervaring met het werken en/of inrichten van diverse Google applicaties en nog een groot aantal andere tools. Meer weten over welke tools wij voor jouw kunnen inzetten?

Ja, vertel me meer

Tot slot

Ben jij druk bezig met het werven van nieuwe klanten, en zou je wel wat advies kunnen gebruiken? Vraag dan onze 7 tips hier gratis aan.

over-ons-partner-in-contactstrategie-inextenzo