Senior Marketingheld gezocht!

Handen uit de mouwen steken, een inspirerend voorbeeld voor je opdrachtgevers en collega’s zijn, het beste uit jezelf en je omgeving halen. Dat zijn jouw drijfveren waar je marketing hart sneller van gaat kloppen. Als Marketingheld weet jij het verschil te maken, om op overtuigende wijze opdrachtgevers mee te nemen in de veelzijdige wereld van marketing. Een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgevers, is waar je voor gaat. Met je professionele skills en marktervaringen is  “Elke dag beter worden” de belofte die je voor jezelf, collega’s en opdrachtgevers weet waar te maken.

Dit ga je doen

Wil jij werken aan gave marketingprojecten bij bedrijven zoals Mercedes-Benz, Pentair, Twente Branding, Partell of verschillende vastgoedprojecten? Ben jij een gedreven kartrekker, heb je ambitie en weet je het verschil te maken? Wil je zowel zakelijk als persoonlijk groeien? Dan hebben wij binnen Inextenzo de ideale functie voor jou.

Een greep uit jouw takenpakket

– Spelverdeler die ook zelfstandig weet te scoren
– Adviseren, opzetten en begeleiden van klantcontactstrategieën
– Opdrachtgevers inspireren, meer te halen uit hun klantcontacten
– Met passie invulling geven aan de verdere ontwikkeling van de organisatie

Ga er even goed voor zitten en laat deze kans op je inwerken. Ondertussen vertellen wij wat Inextenzo jou kan bieden om het verschil te gaan maken in 2020.

Wie zijn wij

Inextenzo is een marketingbureau met Twentse roots, dat haar opdrachtgevers al meer dan 15 jaar de ideale combinatie biedt van denken en doen. Onze belofte is dat we het maximale uit ieder contactmoment halen. Met de klanten, de partners, aandeelhouders en eigen medewerkers. Wij zijn hierin succesvol, doordat we alle relevante expertise onder één dak hebben samengebracht.  Met een team met getalenteerde marketeers die fanatiek, nieuwsgierig en ondernemend zijn. Bovenal gaan wij geen uitdaging uit de weg. Inextenzo maakt het verschil in strategie, data science, marketing automation, concepting, copy writing en marketing support.

Wil jij net zoals wij bij Inextenzo blijven leren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want dat staat bij ons hoog op de agenda. Met bijvoorbeeld boeksessies wordt aandacht geschonken aan vakinhoudelijke ontwikkelingen en is er ruim aandacht voor persoonlijke groei. Naast het werk worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd zoals borrels, zomer BBQ’s, carnaval en andere gave activiteiten.

Bij Inextenzo kun je rekenen op:

Een afwisselende baan staat op jou te wachten. Je maakt vanuit persoonlijk ondernemerschap  onderdeel uit van het management en een enthousiast team van marketeers. Je zal veel kennis opdoen in verschillende branches en expertisegebieden doordat je  dagelijks voor verschillende bedrijven en organisaties werkt. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan:

  • Een uitstekend salaris
  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Auto van de zaak
  • Uitgebreide variabele beloningen
  • Ervaren en ambitieuze collega’s in een informele sfeer en vele gezamenlijke activiteiten
  • Startdatum in overleg
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: we werken met persoonlijke ontwikkelplannen en opleidingsbudgetten, coaching on the job en interne trainingsdagen

Hou je enthousiasme vast. Neem je het volgende mee?

7+ jaar werkervaring bij een marketing en/of consultancybureau

Afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur marketingcommunicatie en/of bedrijfskunde) 


Goede analytische vaardigheden :

Je bent goed in het doorgronden van klantvragen, het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en weet deze ook goed schriftelijk te verwoorden.


Een actief zakelijk netwerk bij voorkeur binnen één van onze grotere markten (maakindustrie, vastgoed, semioverheid) is een pré.


Ervaring met het begeleiden van brainstormsessies/workshops. Welke je uitvoert op een energieke, inspirerende en impactvolle wijze


Fanatiek, lef,  nieuwsgierig, onbevangen en ondernemend. Dit zijn voor jou geen woorden maar dat zit in je en breng je dagelijks in de praktijk


Ervaring met het genereren van new business. Netwerker pursang

 

Geïnteresseerd? Kom dan ons team versterken

Denk jij dat de functie van New Businessheld je op je lijf is geschreven? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar a.damhuis@inextenzo.com. Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op via 0541 531 900.