Wil jij

meedraaien met dagelijkse werkzaamheden voor verschillende projecten. Help je klanten graag verder met passend marketingadvies? Denk je graag mee over crossmediale campagnes? Wil je daarnaast ervaring opdoen in een gedreven team van professionals? Wil je jouw talenten verder ontwikkelen en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij

een gedreven en enthousiaste HBO/WO-student met gezonde ambities die op zoek is naar een uitdagende stageplek in een team van marketeers? Heb jij een passie voor marketing en bezit je hiervoor de nodige skills? Hou je ervan om op avontuur te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen? Dan ga je het bij Inextenzo zeker naar je zin krijgen!

Wij zijn

een marketingbureau met Twentse roots, dat haar opdrachtgevers al meer dan 15 jaar de ideale combinatie biedt van denken en doen. Onze belofte is dat we het maximale uit ieder contactmoment halen. Met de klanten, de partners, de aandeelhouders en eigen medewerkers. Wij zijn hierin succesvol, doordat we alle relevante expertise onder één dak hebben samengebracht.  Ons team bestaat uit getalenteerde marketeers die fanatiek, nieuwsgierig en ondernemend zijn. Bovenal gaan wij geen uitdaging uit de weg. Inextenzo maakt het verschil in strategie, data science, marketing automation, concepting, copy writing en marketing support. Daarnaast staan persoonlijke groei en ontwikkeling hoog op onze agenda.

Wij bieden jou

een uitdagende stage bij een sprankelend marketingbureau. Met veel vrijheid en zelfstandigheid, onder professionele vakinhoudelijke begeleiding. Je gaat met ons samenwerken aan verschillende campagnes in en rondom het bedrijf. We zijn zeer benieuwd naar jouw input, creatieve ideeën en ambitieuze oplossingen. Je krijgt een gave werkplek in een plezierige omgeving waar altijd ruimte is voor grappen en een potje darts.

Wat verwachten we van jou?

  • Beschikbaarheid (fulltime) vanaf september 
  • Je volgt een HBO/WO-opleiding op het gebied van marketing en communicatie
  • Passie voor het verbeteren van een klantrelatie 
  • Kennis van trends en innovaties
  • Affiniteit met CMS systemen
  • Uitstekende kennis van MS-Office, Word, Excel en PowerPoint
  • Ervaring in het gebruik van Adobe Illustrator, Indesign of Photoshop is een pré

Klopt je profiel én enthousiast?

Dan komen wij graag met jou in contact.