(Afstudeer-) stage

Meedraaien met dagelijkse werkzaamheden voor verschillende projecten binnen Inextenzo. Met taken als het ontwerpen van nieuwe of het restylen van bestaande websites, campagnepagina’s, e-mailtemplates en allerlei soorten drukwerk. Daarnaast krijg je volop de ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van je stageopdracht. Gaat jouw creatieve designershart daar sneller van kloppen? Lees dan snel verder want dan hebben wij dé stageplek voor jou.

Ben jij

een gedreven en enthousiaste HBO-student met gezonde ambities die op zoek is naar een uitdagende stageplek in een team van marketeers? Heb jij een passie voor ontwerpen en bezit je hiervoor de nodige skills? Hou je ervan om op avontuur te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen? Dan ga je het bij Inextenzo zeker naar je zin krijgen!

Wij zijn

een marketingbureau met Twentse roots, dat haar opdrachtgevers al meer dan 15 jaar de ideale combinatie biedt van denken en doen. Onze belofte is dat we het maximale uit ieder contactmoment halen. Met de klanten, de partners, de aandeelhouders en eigen medewerkers. Wij zijn hierin succesvol, doordat we alle relevante expertise onder één dak hebben samengebracht.  Ons team bestaat uit getalenteerde marketeers die fanatiek, nieuwsgierig en ondernemend zijn. Bovenal gaan wij geen uitdaging uit de weg. Inextenzo maakt het verschil in strategie, data science, marketing automation, concepting, copy writing en marketing support. Daarnaast staan persoonlijke groei en ontwikkeling hoog op onze agenda.

Wij bieden jou

een uitdagende stageplek in een sprankelend marketingbureau. Met veel vrijheid en zelfstandigheid, onder professionele vakinhoudelijke begeleiding. Je gaat met ons samenwerken aan verschillende campagnes in en rondom het bedrijf waarin we zeer benieuwd zijn naar jouw input,  creatieve ideeën en ambitieuze oplossingen. Je krijgt een gave werkplek in een plezierige omgeving waar altijd ruimte is voor grappen en een potje darts.

Neem jij het volgende mee?

  • Je volgt een creatieve HBO-opleiding.
  • Je hebt affiniteit met online en offline marketing.
  • Je hebt ervaring in het werken met CMS en CRM systemen.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en bent niet bang voor uitdagingen.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je bezit alle kennis en kunde over programma’s uit de Adobe Creative Cloud.

Klopt je profiel én enthousiast?

Dan komen wij graag met jou in contact.